Opheffen
Wanneer u uw domeinnaam opheft, dan doet u als eigenaar afstand van de domeinnaam. De domeinnaam wordt verwijderd uit de registry en dns-servers en bestaat dan officeel niet meer. Anderen zijn dan vrij om de domeinnaam te registreren. Wij kunnen alleen domeinen opheffen die bij ons in beheer zijn.

Gewenste informatie
Voor het opheffen van een domein hebben wij van u de volgende informatie nodig:
  • De naam van de desbetreffende domein
Wanneer u uw domeinnaam opheft betekent dit automatisch dat uw website en e-mail die gekoppeld is aan deze domeinnaam niet meer zullen werken.

Opheffing in gang zetten
Wanneer u uw domein wilt opheffen, neemt u contact met ons op.