Blokkade poort 25
Sommige internet providers blokkeren al het uitgaande verkeer naar poort 25. Wanneer dat bij u het geval is zult u de instellingen van hun e-mail programma moeten aanpassen, om gebruik te kunnen blijven maken van de mail-server van Active8.

Bij de instellingen van de uitgaande SMTP server configureert u poort 587 in plaats van poort 25.
De inkomende mail-server instelling blijft hetzelfde (mail.active8.nl op poort 110).