Instellen e-mail

Voor veel gebruikte e-mail programma's vindt u op de onderliggende pagina's stap-voor-stap handleidingen om uw mail-programma te installeren.

Wanneer u met onze mail server verbindt via een 'Mail Gateway' of 'Mail Proxy' server (bijvoorbeeld Microsoft Exchange, Novell Groupwise, Lotus Domino, SendMail, Postfix) dan moet u de e-mail accounts op uw Mail Gateway configureren. U kunt hiervoor terecht bij uw systeembeheerder of het bedrijf wat de installatie van uw Mail Gateway heeft verzorgd. Active8 biedt geen ondersteuning voor dit type configuraties.

Windows

Outlook express

Outlook 2003

Thunderbird
Mac OS X

Apple Mail

Thunderbird

Linux

Evolution

Thunderbird