Mail-server gegevens

Hieronder vindt u de gegevens van de mail-server van Active8. Deze gegevens kunt u gebruiken om uw e-mail client in te stellen. Heeft u stap voor stap begeleiding nodig, kijk dan bij onze handleidingen.

Server type Server naam Poort
Uitgaande server (SMTP) mail.active8.nl 25 of 587
Inkomende server (POP3) mail.active8.nl 110

Voor zowel de uitgaande server als de inkomende server heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze zijn voor beide servers hetzelfde.  Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u van Active8 ontvangen. Heeft u deze gegevens niet meer? Lees dan de informatie over hoe u uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt ontvangen.

E-mail programma's vragen over het algemeen standaard naar uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de inkomende server (POP3), voor de uitgaande server (SMTP) moet u dit over het algemeen zelf expliciet opgeven.

Sommige providers blokkeren uitgaand verkeer naar poort 25. Wanneer dit bij u het geval is, dient u poort 587 (submission poort) te gebruiken. Providers die uitgaand verkeer naar poort 25 blokkeren zijn bijvoorbeeld Planet, HetNet en DirectADSL KPN.

Cypresbaan 15 G | 2908 LT Capelle a/d Ijssel | support.active8.nl