Ik ben mijn gebruikersnaam cq. wachtwoord vergeten

Wanneer u uw gebruikersnaam cq. wachtwoord kwijt bent, dan kunt u niet meer inloggen op de mail-server om de aan u gerichte e-mail op te halen of om e-mail te versturen. Om uw gebruikersnaam en wachtwoord te ontvangen, neem contact met ons op. Vermeld in uw bericht van welke e-mail adressen u de gebruikersnaam en wachtwoord weer wilt ontvangen.

Wanneer wij uw bericht ontvangen hebben, dan sturen wij u de gevraagde gegevens. Wij versturen de e-mail accounts gegevens naar een bij ons bekend adres. Wij versturen de e-mail accounts gegevens niet naar een eventueel in uw bericht opgegeven fax-nummer of adres. Op deze manier verkomen wij dat e-mail accounts gegevens in verkeerde handen vallen.

Nadat u van ons een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen moet u uw e-mail programma daarop instellen.

Terug naar index Veel gestelde vragen