Ik ontvang van een bepaalde contact geen e-mail meer

Indien u geen e-mail meer ontvangt van een bestaande contact maar wel van andere contacten terwijl u zeker bent dat er e-mail is gestuurd dan kan het zijn dat de e-mail door onze mail-server wordt geblokkeerd. De e-mail wordt door onze mail-server geblokkeerd omdat de mail-server gebruikt door de afzender op een DNS Black List is vermeld. Onze mailserver maakt gebruik van deze databases. In deze databases staan onveilig geconfigureerde mail-servers genoemd die misbruikt worden door spammers.

Indien de mail-server op de DNS Black Lists staan vermeld wordt de e-mail naar u gericht niet in ontvangst genomen. Het is dan ook niet mogelijk om de e-mail die door ons systeem is geweigerd alsnog te krijgen. Het is ook niet mogelijk om voor een specifieke mail-server een uitzondering te maken.

De gebruiker of eigenaar van de versturende mail-server wordt wel door ons op de hoogte gesteld dat de e-mail niet in ontvangst is genomen. Gebruiker of eigenaar van de versturende mail-server dient zelf zorg te dragen om van de DNS Black Lists af te komen.