Ik probeer een bijlage te versturen, maar dat lukt niet

Waarschijnlijk is het bericht te groot. Een bericht mag maximaal 25 Mb groot zijn. Dat is het complete bericht inclusief alle headers en meegestuurde bestanden. Wanneer u bestanden meestuurt worden deze omgezet naar een speciaal formaat. Dit wordt coderen genoemd. Hou er rekening mee dat de grootte van een bestand tijdens het coderen met ongeveer 30% kan toenemen.

Als het bestand te groot is om te versturen, zult u het moeten verkleinen. Dit kan ondermeer met WinZip.