Maakt Active8 backup's van mijn mail
Active8 maakt geen backups van de door u opgehaalde en verstuurde e-mail. U bent zelf verantwoordelijk voor het maken van backups van de door u ontvangen en verstuurde e-mail. Uw mailbox en de wachtrij van de door u verstuurde e-mail wordt opgeslagen op een RAID-5 disk-systeem. Mocht er een hard disk falen in de mail-server, dan kan de nog niet opgehaalde e-mail en de nog niet verstuurde e-mail altijd worden teruggehaald.

Active8 biedt toegang tot uw mailbox via het POP3 protocol. Met dit protocol wordt de aan u gestuurde e-mail nadat deze door uw e-mail programma is opgehaald van de mail-server verwijderd. E-mail die u via onze mail-server verstuurd, wordt van onze mail-server verwijderd nadat deze e-mail is aangenomen door de ontvangende mail-server.